Multi Maison Visite de Champagne

 

EXCLUSIEVE 4 DAAGSE CHAMPAGNE-REIS

 

Het onmogelijke is voor u mogelijk geworden…


Wij van 2Enjoy zijn er in geslaagd om voor u een luxe reis naar champagne-streek in Frankrijk te organiseren waarbij u te gast bent bij vijf van de beste champagne-huizen ter wereld. U bent uitgenodigd bij Krug, Ruinart, Veuve Cliquot, Moët & Chandon en Dom Perignon als bijzondere gast van 2Enjoy voor een zeer exclusief bezoek. Onderstaand een korte beschrijving van dit nieuwe Good2Enjoy-evenement.

 

Heeft u interesse? >


Dag 1. 

Op de eerste dag wordt u opgehaald in Rijswijk. U reist met een luxe 15-persoonstouringcar richting Reims. De rit duurt ongeveer 7 uur met onderweg een korte stop voor een rook- en lunchpauze.

Rond 16.00 uur arriveert u bij het hotel: Grand Hôtel des Templiers. U heeft vrijblijvend de gelegenheid de stad Reims te verkennen. De Notre-Dame van Reims of lekker in het centrum op het terras. Om 19.00 uur treedt u aan in Restaurant Côte Cuisine voor een heerlijk diner. U bent vrij om de avond op eigen wijze af te sluiten.


Dag 2. 

Na een heerlijk ontbijt trekt u nu echt de champagnestreek in ! In de ochtend bent u uitgenodigd bij Veuve Cliquot. Dit huis is bekend door La Grande Dame, die Veuve Cliquot tot één van de bekendste champagnehuizen ter wereld heeft gemaakt. Als afsluiting van dit bezoek gaat u naar Hotel du Marc, het buitenverblijf van Veuve Cliquot,midden tussen de wijngaarden, voor een heerlijke champagnelunch.

Na deze exclusieve lunch reist u door naar Ruinart. Zij hebben naar onze mening één van de mooiste champagnekelders van Frankrijk. Dit fantastische champagnehuis is normaliter niet of nauwelijks toegankelijk voor publiek; speciaal voor u als gast van 2Enjoy staan de kelderdeuren open…. Na een indrukwekkende tocht door de kelders mag u aansluiten voor een diner, begeleidt met Dom Ruinart, op het château als één van de hoogtepunten van uw reis. Hierna komt u weer terug in uw hotel.


Dag 3. 

Vandaag staat in het teken van Moët & Chandon. U start de dag om 9.00 uur in de kelders van het bekendste champagne-huis ter wereld met als afsluiting een heerlijk aperitief. Hierna opent Moët & Chandon de deuren voor u bij het Trianon, een gastenverblijf voor de meest exclusieve relaties. U kunt uitzien naar een voortreffelijke Moët Grand Vintage Lunch!

In de middag maakt u vervolgens kennis met Dom Pérignon als één van de bekendste namen uit de Champagne-industrie. Het verhaal is dat Dom Pérignon vele jaren heeft gewerkt in het abdij Haut-Villers en hij de bubbels heeft uitgevonden waar u deze reis van geniet.  Deze abdij bezoekt u bij hoge uitzondering. Na een korte rondleiding betreedt u de tuinen, waar u wordt voorzien van deze heerlijke champagne. Het uitzicht is hier adembenemend, waarbij u uit kijkt over de hele regio, een heerlijke entourage ! Ook hier heeft u normaliter geen toegang toe, maar 2Enjoy krijgt deuren geopend die voor anderen gesloten blijven.
 
U heeft nog een hoogtepunt voor de avond in het vooruitzicht... U sluit deze dag af in stijl in het naast uw hotel gelegen restaurant le Millenaire. Dit restaurant is bekroond met twee Michelin-sterren en behoort tot de beste restaurants van de champagnestreek ! Hier wordt u vergast op het meest uitgebreide diner, waarmee u kunt genieten van het beste dat de Franse keuken te bieden heeft.

 


Dag 4. 

Helaas staat vandaag de terugreis op het programma, maar u neemt niet zo maar afscheid….. Het is 2Enjoy gelukt voor u een bezoek te organiseren aan het champagne-huis Krug. Dit huis wordt gezien als de maker van misschien wel de mooiste champagne ter wereld. Het programma is nog een verrassing.
 
Na deze verrassingstocht gaat u uitgebreid lunchen bij Brasserie Flo Riems om vervolgens terug te reizen en alle indrukken nog eens de revue te latten passeren. Wij sluiten een goed glas als afsluiting niet geheel uit... Om ongeveer 20.00 uur komt u weer aan in Rijswijk.


Wij kunnen u het volledige programma zoals hierboven besproken aanbieden voor de prijs van

€ 1995,- per persoon (inclusief Champagne-pakket twv ruim 500,-)

Deze zeer exclusieve reis wordt georganiseerd door 2 Enjoy. Voor meer informatie over deze reis neemt u contact met ons op, wij vertellen u graag meer. 

Heeft u interesse? >