Een smaakvolle investering...

Goede investeringen leveren een veelvoud aan rendement op in vergelijking met bv. een spaarrekening of obligaties en het risico is gezien de marktontwikkeling in de afgelopen en komende periode nihil. 2Enjoy heeft in de goede jaren veel geinvesteerd en kan daarmee bogen op een schitterende handelsvoorraad die zich uitstrekt tot voor de oorlogsjaren 40-45. Daarmee is er een aantal speciale contacten opgebouwd in binnen- en buitenland dat hen in staat stelt om ook in de huidige turbulente markt hun relaties van aantrekkelijke producten te voorzien.

Het handelsmerk van 2Enjoy is intensieve persoonlijke begeleiding van hun relaties met een investeringsprogramma waarbij zij hun relaties volledig ontzorgen als het gaat om marktverkenning, aankoop, verkoop en zelfs ook opslag van goederen. Zie hiervoor ook de website ……..

 

Marcel Ravelli ; Dit is voor ons geen cold business, wij hechten eraan het plezier, de passie en de geneugten des levens in het hier en nu te combineren met een succesvolle investering naar de toekomst. Geloof me, daar is in de praktijk niemand op tegen ! 

 

De persoonlijke contacten met onze relaties in combinatie met exclusieve producten en de resultaten op rendement blijken de basis te zijn voor ons succes. Je kunt ons beschouwen als een niche in de huidige whisky-wereld. Dat ervaren onze relaties in de praktijk gelukkig als een voordeel. Dat wij vertrouwen hebben in ons product en de markt blijkt ook uit het garantie-principe dat wij in ons investeringsprogramma hebben opgenomen.


Wilt u nadere informatie, bezoek onze website
www.whiskytradecenter.com

of neem contact met ons opinfo@good2enjoy.com